Mentenanță non stop

CONTABILITATE SI RESURSE UMANE
Servicii 24/24,7/7

Firma noastră oferă servicii profesionale de mentenanță preventivă, predictivă și corectivă pentru sisteme și instalații care asigură funcționalitatea clădirilor pentru orice tip de imobil sau de clădire având orice destinație, fie ca sunt clădiri de birouri, sedii de firme, spatii comerciale, magazine sau rețele de magazine, clinici private, cabinete medicale individuale, bănci, spitale, farmacii, scoli, grădinițe private, ambasade, blocuri de locuințe, ansambluri rezidențiale, fundații, depozite, hale industriale, persoane fizice atât pe raza municipiului București cât și în județul Ilfov.

Oferim o gamă largă de servicii, cu echipe la punct fix sau mobile, destinate întreținerii clădirilor și echipamentelor care asigură funcționarea unei clădiri, adaptate nevoilor și activității clienților, conforme cu cerințele legislative, predictibile, planificate, controlabile și măsurabile.

Un avantaj semnificativ al soluțiilor oferite îl reprezintă parteneriatele strategice pe care le avem cu producători renumiți de echipamente, care ne permit să oferim soluții personalizate și servicii rapide și calitative, adecvate modului de funcționare a echipamentelor.

Asiguram servicii de mentenanță pe baza de contract:
– cu plata unui abonament lunar
– cu plata pentru fiecare interventie

Avantajele încheierii unui contract de mentenanță cu firma noastră:
– experiență
– profesionalism
– promptitudine
– seriozitate
– timp necesar pentru intervenție (60-120 minute)
– posibilitatea solicitării de servicii non-stop 24/24 h, 7/7 zile/săptămâna, 365 zile/an
– garanția unor lucrări bine executate
– costuri reduse

Executam in Bucuresti pentru firme urmatoarele servicii:
– servicii de intretinere tehnica cladiri
– servicii de mentenanta instalatii electrice, sanitare, termice, climatizare
– lucrari de amenajari interioare si exterioare, renovari, zugraveli, gresie, faianta, rigips
– reparatii usi, ferestre
– reparatii mobilier
– servicii deszapezire

Serviciile noastre de mentenanta se adreseaza in special societatilor comerciale care nu dispun de personal propriu de intretinere.
Prin abonamentele de mentenanta incheiate cu firma noastra scapati de grija de a cauta de urgenta un electrician sau un instalator atunci cand aveti o defectiune sau o avarie la sediul dvs si aveti certitudinea ca in cel mai scurt timp posibil ne vom deplasa pentru a solutiona problema aparuta.
.