Servicii curatenie

CURATENIE HALE INDUSTRIALE

Ce presupun serviciile de curatenie in hale industriale?

Venim cu personal specializat si propriile masini, utilaje, detergenti si solutii specializate pentru curatenia in hale industriale, spatii mari, sali de depozitare, linii de productie, sali frigorifice. Dupa caz, masinile profesionale de curatenie din dotare vor fi folosite pentru spatii industriale cu suprafete mari. Actionam cu echipamente si solutii specializate pentru curatarea si igienizarea diferitelor pardoseli de beton, pardoseli elastice, gresie, marmura, PVC sau oricaror alte suprafete este necesar. Putem rezolva aproape orice tip de problema, de la murdaria normala pana la scurgerile de beton foarte greu de indepartat fara solutii specializate. Dispunem de utilaje cu nacela pentru a asigura curatenia in spatiile inalte, pentru suprafete vitrate, guri si tubulatura de aerisire, pereti.

CURATENIE PARCARI

Ai grija de aspectul cladirii tale si de curatenia si design-ul interior, dar te-ai gandit vreodata ca pentru multi dintre clientii, partenerii sau angajatii tai, parcarea este primul lor contact cu tine? Murdaria si mirosurile neplacute inerente acesteia pot avea un efect nedorit asupra imaginii tale.

In parcare se pot acumula mute reziduuri greu de indepartat, precum grasimi, vopsea, apa din radiatoare si alte substante scurse din masinile ce utilizeaza parcarea, praf, funingine, gunoi menajer etc. De multe ori, echipele de curatenie interna nu au pregatirea si mijloacele tehnice necesare pentru a trata cu eficienta subiectul curateiniei parcarii, iar investitia in acest sens poate fi nerentabila.

In aceasta situatie, externalizarea serviciului de curatenie a parcarii catre o echipa profesionista de curatenie este o idee responsabila si eficienta. Aici intervenim noi oferind consultanta si solutii tehnice pentru curatenia si intretinerea parcarii tale. Suntem o echipa de profesionisti in curatenie, cu experienta si tehnica necesare pentru a ne asuma proiectul curateiniei parcarii in intregimea sa, in siguranta si cu responsabilitate. Iti intelegem nevoile si preluam riscurile legate de riscurile curateniei in parcare.

Iti oferim o solutie clara pentru curatenia initiala a parcarii si venim spre tine cu o propunere de plan de intretinere dupa ce aceasta prima etapa a fost finalizata. Ne asiguram ca iti intelegem nevoile si preluam integral riscul proiectului curateniei parcarii tale.

CURATENIE GENERALA

Oferim servicii profesionale de curatenie generala pentru spatii publice si private. Executam cu garantia calitatii: curatenie generala birouri, curatenie generala apartamente, curatenie generala spatii comerciale, curatenie generala case, curatenie generala institutii de invatamant si sanatate.

Servicii profesionale de curatenie generala birouri, locuinte si spatii comerciale
Curatenia generala a devenit o adevarata corvoada pentru toti. Lipsa de timp, oboseala, suprasolictarea ne determina sa amanam curatenia generala fie ca vorbim despre curatenia generala a casei sau a apartamentului nostru, fie ca vorbim de organizarea si bugetarea pentru operatiunile de curatenie generala a biroului sau a spatiului comercial pe care il administram. Cea mai buna rezolvare a acestor probleme ar fi apelarea la o firma specializata.
Serviciile noastre includ:
Spalarea mochetei sau a covoarelor, tapiteriilor si scoaterea petelor
Spalarea mecanizata a pardoselilor dure si ceruirea lor
Spalarea geamurilor, pervazurilor, usilor, tocurilor si balustradelor, curatarea mobilierului si a aparaturii de birou
Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, a oficiilor
Curatarea de praf a peretilor, dezpaienjenire
Servicii profesionale de curatenie generala casa, curatenie generala birou, curatenie generala spatii comerciale.Operatiunile enumerate in pagina pentru serviciul curatenie generala au caracter general.In functie de nevoile si doleantele clientului fiecare spatiu primeste servicii personalizate

CURATENIE DE INTRETINERE

Executam servicii profesionale de curatenie de intretinere pentru spatii publice si private. Garantam calitatea pentru: curatenie de intretinere birouri, curatenie de intretinere apartamente, curatenie de intretinere spatii comerciale, curatenie de intretinere case, curatenie de intretinere firme.

Servicii profesionale de curatenie intretinere birouri, locuinte si spatii comerciale
Curatenia de intretinere a locuintei, a biroului sau a spatiului dumneavoastra comercial reprezinta o protectie pentru sanatatea membrilor familei sau a angajatilor dumneavoastra si o investitie in imaginea personala sau a firmei. Programarea si realizarea operatiunilor necesare la curatenia intretinere casa sau apartament, fie bugetarea curateniei intretinere birouri sau spatii comerciale implica timp, energie si resurse.

Servicii curatenie intretinere:

Aspirarea si spalarea spatiilor neacoperite (gresie, granit, mozaic) si a suprafetelor textile
Stergerea prafului cu solutii protectoare si antistatice (mobilier, aparatura de birou)
Igienizarea, dezinfectarea si dotarea cu consumabile a grupurilor sanitare
Spalare geamuri exterioare si fatade din pereti cortina
Ingrijirea si curatarea spatiului verde aferent sediului

CURATENIE POST-CONSTRUCTOR

V-ati renovat casa sau sediul firmei? Lasati curatenia post-constructor in seama specialistilor! Oferim urmatoarele tipuri de servicii curatenie post-costructor: curatenie post-constructor birouri, curatenie post-constructor apartamente, curatenie post-constructor spatii comerciale, curatenie post-constructor case.

Ce presupune curatenia post-constructor?
Specialistii nostri isi aduc propriul echipament si detergenti pentru serviciile de curatenie. Dupa caz, masinile profesionale de curatenie din dotarea vor fi folosite pentru spatii industriale cu suprafete mari. Petele de vopsea lasate in urma renovarii sunt indepartate cu ajutorul unor detergenti speciali care sunt folositi pentru dizolvarea acestora. Ferestrele sunt curatate din interior. Intreaga proprietatea este curatata de doua ori pentru cele mai bune rezultate. Anumite podele sunt curatate cu mopul daca este cazul, iar suprafatele din lemn sunt lustruite.

Servicii de deszapezire

Pe toata durata iernii suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor dumneavoastra pentru deszapezire.

Lucrarile de curatare – indepartare a zapezii si serviciile de deszapezire pot fi executate mecanizat (cu utilaje de deszapezire) sau manual in functie de necesitatile si cerintele dumneavoastra.